Na Kontaktoni: +355 4 22 55 506   +355 67 46 47 484

Shërbimet

Shërbimet e ofruara nga Dimension

 

1Burime Njerëzore


Dimension një shoqëri konsultese me një eksperiencë 10 vjecare të stafit të saj në Menaxhiminin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerëzore. Ky ekip ofron shërbime të specializuara duke përfshirë shumë fusha. Lexo më tepër...

2Rekrutime


Në proceset  e Rekrutimit dhe Gjetjes së Ekzekutivëve dhe Ekspertëve, ne sjellim një përvojë shumë të mirë të marrëdhënieve me bizneset si dhe angazhimin tonë cilësor profesional në shërbimin që ofrojmë. Lexo më tepër...

3Shërbime kontabël


Dimension ne ekipin e saj ka ekspertet me te mire ne fushen e kontabilitetit dhe te menaxhimit financiar.Me nje eksperience shume vjecare dhe me kliente  ne industri te ndryshme ky lloj sherbimi perfshin:Kontabilitetin,Raportimin Financiar, Taksat e korporatave, Sherbime ne lidhje me legjislacionin per korporata dhe sherbime te tjera. Lexo më tepër...

4Shërbime Asekondimi


Dimension sjell risine me te re per tregun Shqipëtar,ne formatin e Asekondimit te punonjesve. Këto shërbime konsistojnë në pajtimin dhe venien në dispozicion nga ana jonë e profesionistëve të kualifikuar sipas nevojave tuaja. Lexo më tepër...

 

 

Lini adresën tuaj të e-mailit për të marrë njoftimet më të fundit nga Dimension